Meni

Jessica – pot izgubljene ženske

PREBERI VEČ ...

Jessica je plesalka, spremljevalka iz Manhattna. Z globoko rano zlorabe, kar povzroča jezo do moških ter sram in gnus do svoje intime. Pot ji prekriža umirjen, čeden odvetnik Alex, ki je na nek način povezan z njeno preteklostjo.

Novo!

15,00 €

18,00 €

(prednaročniška cena)

Odpni mi okove

PREBERI VEČ ...

Zgodba govori o ljubezni, življenju, izgubi, radosti, ponovnem rojstvu. Postavljena je v dogajanje med Anglijo in Slovenijo. Heleno po smrti staršev v svojo hišo sprejme bogat aristokratski stric z imenom Mike.

18,00 €

Prebujena v strasti

 ljubezensko
erotični roman

PREBERI VEČ ...

Je sodoben, slovenski, ljubezensko erotični roman, postavljen v dogajanje med Ljubljano in Izolo. O čem govori? Veronika je postavna rjavolaska, ki po smrti strica prevzame njegovo podjetje. 

18,00 €

Čez rime, do zime, naj se ljubezen prime

štiriinštirideset  
  sporočil

PREBERI VEČ ...

Čez rime, do zime, naj se ljubezen prime je naslov zbirke pesmi. Sestavljena je iz 44 pesmi za takratnih mojih 44 pomladi, mojo izjemno pomembno življenjsko prelomnico. 

14,95 €

Matejin trojček

Že imate katero izmed teh treh na svoji knjižni polici? Paket Matejin trojček vsebuje knjigo Čez rime, do zime, naj se ljubezen prime, ljubezensko-erotični roman Prebujena v strasti, ter roman Odpni mi okove. Naj vam navdihi iz knjige Čez rime, do zime, naj se ljubezen prime polepšajo dan, oba romana pa naj vas odpeljeta v svet ljubezni in spoštovanja. 

40,76 €

@AVTORICAMATEJAKOBALE

Vesela sem, da se bomo slišali! Moj cilj je odgovoriti na vsa e-poštna sporočila v najkrajšem možnem času.

Uporabi spodnji obrazec ali mi piši na knjigarna@matejakobale.com

o

sporočil

Pošlji mi

Tvoje sporočilo je bilo poslano. Kmalu te bom kontaktirala

vala!

H

KONTAKTIRAJ ME