Meni

Kaj o romanu menijo bralke?

Prebujena v strasti

Je sodoben, slovenski, ljubezensko erotični roman, postavljen v dogajanje med Ljubljano in Izolo. O čem govori? Veronika je postavna rjavolaska, ki po smrti strica prevzame njegovo podjetje. Je skromna, preprosta, srčna. Nesrečna v ljubezni, dokler preko Facebooka ne spozna skrivnostnega Marcusa. Bogat poslovnež in ženskar, ki se boji svojih čustev, z njo prične spoznavati sebe.
Neizmerna privlačnost med njima ju vsakič pripelje do takšnih globin v spolnosti, o katerih nista nikoli niti sanjala. Z iskreno ljubeznijo uspeta drug drugemu odpreti srce in pozdraviti rane preteklosti. Roman obsega 222 strani, mehka vezava, brez zaščitne folije, velikosti 12,5 x 19 cm.

 ljubezensko
erotični roman

nazaj v knjigarno

Ta roman sem doživela kot izrazito sodoben ljubezensko erotični roman, ki bralcu s poglobljenim branjem razkriva sliko o sodobni, dobro situirani in neodvisni ženski, sodobni osamljenosti kljub obilici družabnih omrežij, pa tudi o sodobnih, netradicionalnih družinah. Res da slednje obstajajo že od nekdaj, vendar danes niso več sramotne in tabuizirane. V romanu se odlično prepletata dve plati: družinska in erotična.

"V romanu se odlično prepletata dve plati: družinska in erotična." 

right
right

Anja Lipovšek

14,40 €

18,00 €

-20 %

*Poštnina gratis.

Če se ne motim, je v romanu dobro motiviran in premišljen dogajalni čas, ki se povezuje z letnimi časi, ki ob tem dobijo simbolni pomen. Če se ne motim, so omenjeni vsi letni časi, razen pomladi. Zgodba se začne poleti, na vrhuncu. Jeseni stric umre, nekje v tem času Veronika zanosi. Zgodba z odprtim koncem se zaključi pozimi, na božični večer, ki je po tradiciji družinski praznik. Nastane na novo vzpostavljena družina. Če se ne motim, izračun kaže, da naj bi se Veronikin in Marcusov otrok rodil spomladi.

"Zgodba se začne poleti, na vrhuncu. Jeseni stric umre, nekje v tem času Veronika zanosi." 

right
right

A.B.Krooss

Prebujena v strasti, prvenec slovenske avtorice Mateje Kobale je kot dobra bonboniera. Razveseliš se je, ko si jo ogledaš in prebereš izvleček na zadnji platnici, že uvodno besedilo te popelje v dobro domišljeno predigro ljubezni malce razširjenih okvirov in se zaključi v tisto pravo čutečo, okusno in zaželjeno romanco, katere marcipan še dolgo ostane v tebi. Dogaja se v Sloveniji. Besedilo se super zaključi s pesmijo Thich Nhat Hanh. In rekla sem si: ‘ ja, seveda. To je to.’
Čestitke avtorici za super prvenec!

"Dogaja se v Sloveniji. Besedilo se super zaključi s pesmijo Thich Nhat Hanh." 

right
right

@AVTORICAMATEJAKOBALE

Vesela sem, da se bomo slišali! Moj cilj je odgovoriti na vsa e-poštna sporočila v najkrajšem možnem času.

Uporabi spodnji obrazec ali mi piši na knjigarna@matejakobale.com

o

sporočil

Pošlji mi

Tvoje sporočilo je bilo poslano. Kmalu te bom kontaktirala

vala!

H

KONTAKTIRAJ ME