Meni

Sem pisateljica, pesnica

Zaupanje in delo naredita čudeže.

lead

Henry David Thoreau

Zaupam in si sledim, ko pišem, ne popravljam, ko ni navdiha, mirujem. In pride dan, ko ustvarjalnost preplavi moje telo in duha. Takrat ustvarjam. Pišem o ljubezni, saj verjamem, da lahko spremeni svet. Na bolje, seveda. 

Knjigarna

V moji spletni knjigarni najdeš knjigo z navdihi Čez rime, do zime, naj se ljubezen prime, katera je bila izdana v samozaložbi 11.6.2018, ljubezensko erotični roman Prebujena v strasti, izdan 4.10.2019 in najnovejši roman Odpni mi okove, izdan 16.1.2021. Srčna hvala, da boš podprl/a moje delo.

Pisanje me sprošča in predstavlja nekaj, kar osrečuje mojo dušo. Svet domišljije mi odpira višje nivoje zavesti iz katerih črpam modrosti in zgodbe, ki govorijo o življenju, ljubezni in uspehu. Vse je mogoče, če poslušaš svoje srce. To je vodilo mojega življenja in besedil, pesmi ter vsega, kar prihaja skozi nevidne kanale v moje pisalo. Še ščepec čarobnosti in kar hitro se rodi sporočilo, ki želi v svet. 

a

isanje me 
  sprošč

P

@AVTORICAMATEJAKOBALE

Vesela sem, da se bomo slišali! Moj cilj je odgovoriti na vsa e-poštna sporočila v najkrajšem možnem času.

Uporabi spodnji obrazec ali mi piši na knjigarna@matejakobale.com

o

sporočil

Pošlji mi

Tvoje sporočilo je bilo poslano. Kmalu te bom kontaktirala

vala!

H

KONTAKTIRAJ ME

Prijavi se na novičke ali v knjigarni poišči novi roman Jessica – pot izgubljene ženske. Prednaročniška cena 15,00 € + poštnina velja za vsa plačila prispela do 27. 9. 2021.

Jessica –

Si želiš zagotoviti svoj izvod po prednaročniški ceni?

Pot izgubljene ženske

Posebna

ponudba