Meni

Sem učiteljica Kundalini joge

Življenje je knjiga sprememb. Prebrati jo je treba le zato, da bi razumeli, kako deluje. Spremembe v življenju se dogajajo, morajo priti, ne glede na to, ali so dobre ali slabe, saj dobro mora slediti slabemu in slabo dobremu. 

lead

Yogi Bhajan

Naročite se na novičke, da vas bom lahko obveščala o predvidenih vadbah.počutil/a se boš srečnejše, bolj zdravo, bolj kreativno, bolj produktivno in bolj sproščeno 
preobrazil/a boš svoje življenje in svoje odnose
počutil/a se boš bolj izpolnjeno in zadovoljno
povečal/a boš svoj nivo energije in užival/a v višjih nivojih svojega bitja
postal/a boš bolj intuitivan/na in privlačen/na za nove priložnosti

Z redno vadbo Kundalini joge boste pridobili:

Level 1 s certifikatom, izdanim 24.11.2017 s strani KRI (The Kundalini Research Institute). Moje spiritualno ime je Narayan Kartar Kaur. Z redno prakso ohranjam svoj notranji mir, umirjam svoj um in skrbim za vitalnost svojega telesa. Ne stremim k popolnosti, poslušam svoje telo in vsakič delujem po svojih zmožnostih. Narava mojega dela, kar se tiče računovodstva, je precej stresna. S pomočjo Kundalini joge se lažje osredotočam, v svoje delo tako uspešno vpeljujem umirjenost, odločnost in disciplino. A vse to na harmoničen, ženski način.

r

Narayan   Kartar Kau

Kundalini jogo imenujemo joga zavedanja. Je dinamično, močno orodje, ki je zasnovano tako, da vam da izkušnjo vaše duše. Ta tehnologija natančno in zavestno združuje dihanje, mudre, osredotočenost oči, mantre, položaje telesa, z namenom uravnotežiti žlezni sistem, okrepiti živčni sistem, razširiti pljučno kapaciteto, ter očistiti kri. Telesu, umu in duši prinaša ravnovesje.

Najverjetneje se sedaj sprašuješ kaj je Kundalini joga?

ovosti

N

ŽELIM SE NAROČITI

Je univerzalna, namenjena vsem, ki živimo aktivno življenje, da se znamo spopasti z izzivi današnjega časa.

O Kundalini jogi se ni mnogo govorilo vse do leta 1969, ko jo je Yogi Bhajan pričel odkrito poučevati, z namenom pripraviti človeštvo na velike spremembe, ki jih ves svet doživlja s prehodom iz dobe Rib v dobo Vodnarja. Starodavna tehnologija Kundalini joge nam daje ozaveščenost in trdnost za lažji prehod. 

Kundalini joga ni religija. 

@AVTORICAMATEJAKOBALE

Vesela sem, da se bomo slišali! Moj cilj je odgovoriti na vsa e-poštna sporočila v najkrajšem možnem času.

Uporabi spodnji obrazec ali mi piši na knjigarna@matejakobale.com

o

sporočil

Pošlji mi

Tvoje sporočilo je bilo poslano. Kmalu te bom kontaktirala

vala!

H

KONTAKTIRAJ ME

Prijavi se na novičke ali v knjigarni poišči novi roman Jessica – pot izgubljene ženske. Prednaročniška cena 15,00 € + poštnina velja za vsa plačila prispela do 27. 9. 2021.

Jessica –

Si želiš zagotoviti svoj izvod po prednaročniški ceni?

Pot izgubljene ženske

Posebna

ponudba