Meni

Sem tudi računovodkinja

Vedno imejte v mislih to, da je vaša odločenost za uspeh pomembnejša kot karkoli drugega. 

lead

Abraham Lincoln

Z radostjo sprejemam nove stranke. Če so te moje besede nagovorile in si želiš, da sem tvoja računovodkinja, mi za ponudbo prosim piši preko obrazca ali na e-naslov: mateja.kobale74@gmail.com. za prejemanje novičk pa klikni na spodnjo povezavo.

Pridobljena izobrazba mi je predstavljala osnovo, da zaplujem v vode forenzičnega računovodstva. Kmalu sem ugotovila, da je moja nežna duša premila za ta poklic, kljub veliki želji, da še bolj pripomorem k pravičnosti v svetu in v tej moji ljubi deželi. Vse se postavi na svoje mesto, ko najdeš svojo pot, svoje poslanstvo. Še veliko lahko dam ljudem in svetu. Skozi števila, z vadbo Kundalini joge ali s pisanjem. Zaenkrat, zanima me namreč še veliko drugih stvari. Veselim se potovanja. Hvala vsem preteklim, sedanjim in bodočim poslovnim partnerjem, brez vas tudi mojega podjetja ne bi bilo. 

Moji začetki in zanimanje za števila segajo triindvajset let nazaj, ko sem pričela hoditi po poti računovodstva. Sprva nekaj let kot knjigovodja, kasneje polnih osemnajst let kot samostojna računovodkinja v podjetju z dvajset zaposlenimi. Rada raziskujem, se učim, svetujem, knjižim in najraje od vsega, sestavljam letna poročila. Sodelujem s samostojnimi podjetniki, družbami z omejeno odgovornostjo, društvi, zadrugami. Že sedemnajst let uspešno vodim to podjetje, z imenom USPEŠNO, Mateja Kobale s.p., zadnji dve leti s polnim delovnim časom. To delo me prizemljuje, me ohranja strokovno, organizirano, ažurno, odgovorno in disciplinirano. Poštenost je moja glavna vrlina. Ob delu sem pridobila naziv diplomirane ekonomistke, smer računovodstvo. 

o

Uspešn

ovosti

N

ŽELIM SE NAROČITI na novičke

Že od nekdaj je v meni goreča želja, narediti svet boljši.

Mateja Kobale s.p.

@AVTORICAMATEJAKOBALE

Vesela sem, da se bomo slišali! Moj cilj je odgovoriti na vsa e-poštna sporočila v najkrajšem možnem času.

Uporabi spodnji obrazec ali mi piši na knjigarna@matejakobale.com

o

sporočil

Pošlji mi

Tvoje sporočilo je bilo poslano. Kmalu te bom kontaktirala

vala!

H

KONTAKTIRAJ ME

Prijavi se na novičke ali v knjigarni poišči novi roman Jessica – pot izgubljene ženske. Prednaročniška cena 15,00 € + poštnina velja za vsa plačila prispela do 27. 9. 2021.

Jessica –

Si želiš zagotoviti svoj izvod po prednaročniški ceni?

Pot izgubljene ženske

Posebna

ponudba