Meni

Naj gredo rož’ce v cvet

Bralnica

Kjer duša najde svoj mir, ta prostor potrebno je varovati. Ta občutek spokojnosti, s katerim je prežeta vsaka celica telesa. Zame je to vse. Svoboda, mir, zavestno delovanje. Dajanje in sprejemanje. Mirovanje, ko si ne želim delovati. Ko grem globlje vase in se dotikam najbolj bolečih delov sebe, začutim vso ranljivost in svetost tega trenutka. Varno je biti sama, varno je biti ranljiva, varno je biti v bolečini. Saj mine. Ko oslabi moja notranja moč, poberem vso negativnost iz okolice. Oslabi moj imunski sistem, telo se upre. Takrat se povlečem, umaknem v svoj svet. Včasih zadošča dan, včasih dva, včasih nekaj dni več. Brez krivde, ker takrat nisem produktivna navzven. Ko imam občutek, da se ne dogaja nič. Tema. In čeprav se med to temo počutim nelagodno, ker ne vidim koraka naprej, globoko v sebi čutim, da je vse tako kot mora biti. Da teče Božanski čas, ki nosi velike spremembe. Brez nadzora, spontano, nevidno. V zaupanju je ključ, čeprav ga včasih težje najdem. In potem z njim odprem naslednja vrata. Neznano me straši, a vem da je to prava pot. Moja duša želi še bližje k sebi. Z zaupanjem in vero, da je to moja resnica. Da tako delujem, da tako deluje moje telo.

Nič ne skrivam, o svojem življenju mi ni težko govoriti. A včasih so vse besede odveč. Ne čutim potrebe po potrditvi drugih. Dobro se počutim sama s sabo, svoje občutke in razmišljanja delim, ko tako začutim. Kar zapišem, je iz srca in v tem res uživam. Vse je z dobrim namenom. Vem, da čutite tako. Nisem človek nekih borb, največ jih imam sama s sabo. Držim prostor energiji miru in svobode.

Čez praznike sem doma, pijem kavo ali čaj na moji mini terasi in opazujem kako gredo rož’ce v cvet. In kljub temu, da je jutri praznik dela, delujem. Počasi, a z zanesljivimi koraki.

Lepo je, ko lahko nekomu nekaj daš.

Besedo ali dve in v sebi mir imaš.

Želim vam miru in svobode, življenja v vseh barvah, kar jih premore paleta. Modrosti in notranjega vedenja. Svetlobe in teme. Da v roki nosite ključ, ki odpira vsa vrata, za katera boste začutili da so prava za vas. Naj se zgodi v vaše najvišje dobro in v najvišje dobro vseh, ki jih boste srečali na poti. Tako je bilo, je in bo. Om Namah Shivaya